Специализираният наказателен съд остави в ареста Николай Банев. Молба за

...
Специализираният наказателен съд остави в ареста Николай Банев. Молба за
Коментари Харесай

Познахте ли кой е този олигарх след 8 месеца арест

Специализираният углавен съд остави в ареста Николай Банев. Молба за смяна на мярката му беше импортирана от юриста му Христо Ботев, съгласно който Банев стои в ареста осем месеца без да е импортиран обвинителен акт.

„ Доказателствата по делото бяха вярно интерпретирани от съдията. Това е единствената съответна мярка към този миг за осъщественото закононарушение. Осемте месеца не са изтекли от както е взета мярката му от българския съд “, съобщи прокурорът Мария Дойчева.



Оказа се още, че съдът не признава срокът, в който Николай Банев е бил в ареста във Франция и беше безапелационен, че това по никакъв метод не е в прорез с правата на обвинения, както и че това не опонира на европейската процедура.

Решението на съда може да бъде обжалвано в тридневен период от през днешния ден пред Апелативния профилиран углавен съд. Заседанието е планувано за 4 юли от 10 ч.

„ Когато няма правораздаване, не приказваме “, сподели юристът на Банев Христо Ботев, съгласно който осемте месеца от задържането на Банев са факт. БГНЕС.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР