Специализираният наказателен съд остави в ареста .„Доказателствата по делото бяха

...
Специализираният наказателен съд остави в ареста .„Доказателствата по делото бяха
Коментари Харесай

Съдът остави Банев в ареста

Специализираният углавен съд остави в ареста.
„ Доказателствата по делото бяха вярно интерпретирани от съдията. Това е единствената съответна мярка към този миг за осъщественото закононарушение. Осемте месеца не са изтекли от както е взета мярката му от българския съд “, съобщи прокурорът Мария Дойчева, представена от БГНЕС.

Оказа се още, че съдът не признава срокът, в който Николай Банев е бил в ареста във Франция и беше безапелационен, че това по никакъв метод не е в прорез с правата на обвинения, както и че това не опонира на европейската процедура. „ Когато няма правораздаване, не приказваме “, сподели юристът на Банев Христо Ботев, съгласно който осемте месеца от му са факт. Решението може да бъде обжалвано в тридневен период от през днешния ден пред Апелативния профилиран углавен съд. Заседанието е планувано за 4 юли.

Преди произнасянето на спецсъда по мярката му, предприемачът Николай Банев приказва пред публицисти. Той акцентира, че откогато е в ареста, от до момента не е бил разпитан нито един път. „ Как се води дело когато главният обвинен не е част от процеса на следствие “, попита арестуваният предприемач и добави, че хората, които са били разпитвани са давали неправдоподобни и погрешни пояснения.

Бизнесменът е безапелационен, че от това дело ще изгуби само държавният бюджет. Той се оплака и от неприятните условия в ареста. „ Условията в ареста са безусловно безчовечен. Няма въздух, няма светлина, няма слънце, няма топла вода. Тоалетната е в стая с 3-4 индивида, като от самото начало все някой е в нея.

В пространствата има плесен, влага, хлебарки и дървеници. Цялата флора и фауна са там. За 24 часа разходката е в каре по-малко от 20 квадрата като от време на време в него са по 15 индивида. В този един час непрестанно се пуши, обездвижването е тотално “, разкри Банев и добави, че историята с къщата на ул. „ Невена Коканова “ е режисура, както и че целият развой против него и брачната половинка му Евгения Банева са поръчка, само че към момента не знае от кого тъкмо.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР