Специализираният наказателен съд напълно оправда боса на ЦСКА-София Гриша Ганчев

...
Специализираният наказателен съд напълно оправда боса на ЦСКА-София Гриша Ганчев
Коментари Харесай

Оправдаха Гриша Ганчев по всички обвинения

Специализираният углавен съд изцяло оправда боса на ЦСКА-София Гриша Ганчев по всички обвинявания по така наречен спекулация " Захар ", оповестява clubz.

Ганчев е почтен и по трите обвинявания: за водач на проведена незаконна група от 10 души, включваща и сина му Данаил Ганчев. Освен това за укриване на Данък добавена стойност и за опасност с ликвидиране на някогашния началник на Национална агенция за приходите Красимир Стефанов.

Оправдани бяха синът му и другите 8 участници.

Босът на " Литекс комерс " имаше 3 обвинявания - като водач на незаконна група за укриване на налози, за отбягване на данъчни отговорности за 711 580 лева от захар и за опасност за ликвидиране на някогашния началник на Национална агенция за приходите Красимир Стефанов.

Междувременно през 2019 година стана ясно, че е повдигнато ново обвиняване против Ганчев за още една незаконна група за данъчни злоупотреби при търговия със захар. То бе спряно и няма данни за ново развиване.

Единствено Милко Талев - шеф на една от компаниите, забъркани в делото, получи 3 година условно с 4 година изпитателен период за получен непозволено Данък добавена стойност с погрешни фактури. Любопитна детайлност е, че той е правнук на писателя Димитър Талев.
efbet Лига 23 кръг, събота 29 февруари  Царско село 2:1краен резулат  ЦСКА-София
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР