Специализираният наказателен съд напълно оправда боса на ЦСКА Гриша Ганчев

...
Специализираният наказателен съд напълно оправда боса на ЦСКА Гриша Ганчев
Коментари Харесай

Оправдаха Гриша Ганчев по всички обвинения

Специализираният углавен съд изцяло оправда боса на ЦСКА Гриша Ганчев по всички обвинявания по така наречен спекулация "Захар ", оповестява clubz.

Ганчев е почтен и по трите обвинявания: за водач на проведена незаконна група от 10 души, включваща и сина му Данаил Ганчев. Освен това за укриване на Данък добавена стойност и за опасност с ликвидиране на някогашния началник на Национална агенция за приходите Красимир Стефанов.

Оправдани бяха синът му и другите 8 участници.

Босът на "Литекс комерс " имаше 3 обвинявания - като водач на незаконна група за укриване на налози, за отбягване на данъчни отговорности за 711 580 лева от захар и за опасност за ликвидиране на някогашния началник на Национална агенция за приходите Красимир Стефанов.

Междувременно през 2019 година стана ясно, че е повдигнато ново обвиняване против Ганчев за още една незаконна група за данъчни злоупотреби при търговия със захар. То бе спряно и няма данни за ново развиване.

Единствено Милко Талев - шеф на една от компаниите, забъркани в делото, получи 3 година условно с 4 година изпитателен период за получен непозволено Данък добавена стойност с погрешни фактури. Любопитна детайлност е, че той е правнук на писателя Димитър Талев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР