Специализираният фризер за съхранение на ваксините за COVID-19 в Бургас

...
Коментари Харесай

Обърнатият фризер за ваксини вече работи в РЗИ-Бургас |

Специализираният фризер за предпазване на имунизациите за COVID-19 в Бургас е превозен вярно и към този момент работи в Районната здравна ревизия, съобщи Христо Царев, търговски представител на компанията снабдител пред бТВ. 

Вчера над един час фризерът не можеше да мине през вратата на РЗИ-Бургас заради големите си размери, а поданици на града снимаха стеснителен подробност - кашонът е извърнат наопаки макар напътствията върху кашона. Снимките породиха оживени полемики в мрежата.

Царев изясни, че няма място за терзание и фризерът е пренесен вярно.

По думите му недоразумението с кашона се случило, откакто първо свалили опаковката, а по-късно се наложило да я поставят назад набързо заради дъжда.

Електроуредът има диапазон на работа от -40 до -86 градуса и би трябвало да работи в помещение, в което температурата е сред 16 и 32 градуса над нулата.

" Спазването на изискванията е отговорност на ползвателя и притежател на уреда ", означи Царев и добави, че са провели в началото образование на личния състав в РЗИ-Бургас.

Производителят е австрийски, като досега у нас са доставени 4 такива машини – тази в Бургас, една за столичната здравна ревизия и още 2 остават разполагаем в склад.

От РЗИ-Бургас са останали афектирани от големия публичен отзив по проблема.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР