Специализирания наказателен съд пусна под домашен арест двама членове на

...
Специализирания наказателен съд пусна под домашен арест двама членове на
Коментари Харесай

Пуснаха под домашен арест двамата от Комисията по хазарта

Специализирания углавен съд пусна под домакински арест двама членове на Комисията по хазарта, които са упрекнати, че са взели участие в проведена незаконна група, ръководена от предприемача Васил Божков. Подробностите - В ТОЗИ МАТЕРИАЛ.
Единият от тях е началникът на отдел " Контролна активност " в Комисията Тодор Марков, който е сегашен член на комисията, а другият е Пламен Георгиев, който е работил в нея като понастоящем работи в счетоводна компания. Двамата са привлечени и упрекнати, че са взели участие в проведена незаконна група, ръководена от предприемача Васил Божков, който се укрива в страна от ОАЕ. Още за обвиняванията против тях ВИЖТЕ ТУК.
В зала Тодор Марков заяви, че в случай че желаната от съда мярка бъде призната и той остане в ареста, има риск за здравето и живота на татко му, който неотдавна е получил инсулт.
По думите на прокурора Венцислав Фердинандов има заплаха лицата да извършат ново закононарушение.
" Престъплението, в което са упрекнати, е тежко и съзнателно, и планува наказване - отнемане от независимост за повече от 5 година ", сподели в зала прокурорът и посочи, че те са упрекнати в закононарушение по работа и присъединяване в проведена незаконна група.
Двамата обвинени са подали молби до съда, че не желаят да бъдат снимани.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР