Специализираните полицейски части изведоха барикадиралия се мъж в жилищен блок

...
Специализираните полицейски части изведоха барикадиралия се мъж в жилищен блок
Коментари Харесай

Спецчастите изведоха подпалвача, барикадирал се в дома си в Казанлък

Специализираните полицейски елементи изведоха барикадиралия се мъж в жилищен блок на казанлъшкия кв. " Изток ", съобщи Българска телеграфна агенция.

От сутринта мъжът хвърля предмети от постройката, в която се намира.

 Мъж подпали заведение и се барикадира в дома си в Казанлък, подвигнаха на крайник спецчастите Виж още

Началникът на Районното ръководство на Министерство на вътрешните работи в Казанлък основен контрольор Петко Стойнов разяснява пред медиите, че мъжът е прочут на локалната полиция.

Лицето е престъпно проявено, тази заран е трябвало да бъде разпитано по отношение на осъществено от него закононарушение, сподели старши комисар Николай Колев, шеф на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Стара Загора.

По думите му мъжът е декларирал на чиновниците на полицията, че има огнестрелно оръжие. По тази причина се е наложило от Министерство на вътрешните работи да съблюдават процедура по неговото извеждане.

Мястото беше отцепено, имаше засилено полицейско наличие, елементи на Специализирания отряд за битка с тероризма към Министерство на вътрешните работи и кола за спешна помощ на " Бърза помощ ".

По-рано наоколо до постройката беше запалено и заведение. Огънят беше загасен от пожарите екипи, няма потърпевши, единствено материални вреди. По случая се води следствие.



Комисар Колев отхвърли да разяснява дали има връзка сред двата случая. Очаква се на следващия ден ОД на Министерство на вътрешните работи и Районна прокуратура - Стара Загора да дадат брифинг по случая.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР