Специализирани полицейски операции са проведени вчера във Врачанско, съобщиха от

...
Специализирани полицейски операции са проведени вчера във Врачанско, съобщиха от
Коментари Харесай

Ударни проверки на полицията във Врачанско, спипаха куп нарушители

Специализирани полицейски интервенции са извършени през вчерашния ден във Врачанско, оповестиха от регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи.
За времето от 14 до 22 часа на територията на полицейския сектор в Криводол е извършена профилирана полицейска интервенция с превантивна цел. Извършени са инспекции на 22 лица и 17 МПС. Установени са 3 нарушавания на Закона за придвижване по пътищата.
От 7 до 19 часа на територията на районното ръководство в Бяла Слатина е извършена акция за противопоставяне на контрабандата и разпространяването на акцизни артикули, наркотични субстанции, определяне на водачи ръководещи МПС след приложимост на алкохол или други упойващи субстанции. Проверени са 14 МПС и 26 лица. Съставени са 3 акта и 5 фиша по Закона за придвижване по пътищата, 2 акта по Закона за българските персонални документи.
На територията на районното ръководство в Козлодуй е извършена профилирана интервенция за противопоставяне и предварителна защита на битовата престъпност. Проверени са 11 МПС и 13 лица. Съставени са 2 акта и 3 фиша по Закона за придвижване по пътищата.
В Оряхово е извършена акция за противопоставяне на стандартната престъпност в дребните обитаеми места, запазване на публичния ред, надзор на пътното придвижване. Извършени са инспекции на 9 автомобила и 14 лица. Установени са 2 нарушавания на Закона за придвижване по пътищата.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР