Специализираната в преводи белгийска компания Jonckers от март тази година

...
Специализираната в преводи белгийска компания Jonckers от март тази година
Коментари Харесай

Фирма дава на служителите си неограничен платен отпуск

 Специализираната в преводи белгийска компания Jonckers от март тази година дава опция на чиновниците си да употребяват безграничен заплатен отпуск. Решението е взето в опит да притегли висококвалифицирани служащи, съобщи БГНЕС.

В момента Jonсkers има 172 чиновници, всеки от които ще би трябвало да взема постоянните 20 неработни дни в годината, след което ще има право на толкоз заплатен отпуск, колкото пожелае. Системата към този момент е въведена в чешкия клон на компанията от януари и до юни тази година ще стартира да се ползва във всички 10 страни, където компанията участва.

Гео Янсенс, изпълнителният шеф на компанията, счита, че това е най-хубавият метод освен за възстановяване на благосъстоянието на чиновниците, само че и за привличане на редки и висококвалифицирани експерти, изключително в региона на създаването на нов програмен продукт, основан на изкуствен интелект.

Хората, профилирани в тази работа, изискват да получават до 400 000 евро годишно, споделя шефът.

" Не можем да бъдем в крайник с темповете на заплатите, само че можем да притеглим търсените експерти като им предложим човешки условия на работа ", сподели ръководителят на компанията.

Компанията търси преводачи за съвсем всички съществени езици в света, корейски, японски, съветски, немски, френски, турски, иврит, полски и доста други. Компанията има клонове в Чехия, Италия, Съединени американски щати, Англия, Виетнам, Япония, Словакия и Китай.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР