Специализираната секция се увеличава с 22%, заради повишения интересМашини за

...
Специализираната секция се увеличава с 22%, заради повишения интересМашини за
Коментари Харесай

Мощни хибридни машини на „Стройтех” в Пловдив тази есен

Специализираната секция се усилва с 22%, поради покачвания интерес

Машини за всевъзможен тип действия ще покаже паркът за тежка строителна машинизация, който е част от изложбата „ Стройтех ”, по време на Международния механически панаир в Пловдив

Хибридни модели изместват стандартните освен при колите, а и в строителната техника. Това показват участници в изложбата „ Стройтех 2018 ”, която се провежда в границите на Международния механически панаир от 24 до 29 септември в Пловдив.

За първи път ще бъдат показани мощни товарачи и багери, които могат да се движат по релси и по шосе, както и мотокари, работещи с бензин и ток. Хибридните версии стават все по-търсени, поради своята изгодност и функционалност. Те са хитовите експонати в парка за тежка строителна машинизация.

Специализираната секция за машини за създаване на инфраструктурни уреди беше обособена за първи път предходната година, а в този момент площта й се усилва с 22%, поради покачвания интерес на компаниите.

Вносители на известни международни марки ще представят  багери, самосвали, бетон възли, уреди за срутване на сгради и изработка на канали, както и доста други произведения. Асортиментът се добавя от складова техника, от съоръжение и аварийни елементи.

Наред с машините-гиганти ще могат да се видят и минимодели, като багерите от Германия, които идват за първи път у нас. Така паркът с демо-зона  за строителна машинизация ще събере последното потомство техника за всевъзможен тип действия.

„ Над 20-процентният растеж на изложбата „ Стройтех ” онагледява мощния напредък в стопанската система, защото строителството е знак за нейното развиване. Разширяването на браншовия периметър потвърждава, че позитивният тренд обгръща всички браншове ”, разяснява доктор Иван Соколов, основен шеф на Международен панаир Пловдив.

74-ото издание на Международния механически панаир ще започва с нови акценти. За първи път ще има Град на колите. Предвидени са изложби „ Auto City Пловдив 2018 ”, „ Химия ”, „ Акватех ”, „ Елтех ” „ Енеко ”, „ Инфотех ” „ Интермин експо ”, „ Машиностроене ” и „ Робохайтех ”. Очакват се компании от близо 40 страни и повече от 30 000 гости.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР