Специализираната прокуратура влезе в офисите на фирма Балкантел“ в София,

...
Специализираната прокуратура влезе в офисите на фирма Балкантел“ в София,
Коментари Харесай

Спецпрокуратурата се захвана с евентуална корупция във ВВС

Специализираната прокуратура влезе в офисите на компания " Балкантел “ в София, оповестиха от прокуратурата.
Претърсвания и изземвания се организират и в частни жилища в София в границите на корупционно следствие за доставяно от " Банкантел “ съоръжение за потребностите на българските Военновъздушни сили (ВВС). Обискирани са и домовете на трима души. Самото следствие е за незаконен сговор за търговия с въздействие, прецизира БГНЕС.
Изискани са документи, имащи отношение към делото, от Министерство на защитата и военновъздушните сили. От държавното обвиняване прецизират, че ползите на следствието не разрешават повече информация.
" Балкантел " е планово насочена инженерингова компания, основана през 1990 година, с огромен набор от действия. Сред тях системи за сигурност с приложение в жп превоза, военновъздушните сили, гражданската авиация, енергетика; профилиран програмен продукт за видеоконтрол, наблюдаване и сигурност; телекомуникационни системи за цивилен цели. През годините е печелила публични поръчки по контракти с Министерството на защитата, Националната компания за железопътна инфраструктура, НЕК, EVN - България, АЕЦ " Козлодуй ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР