Специализираната прокуратура протестира в цялост съдебния акт на Специализирания наказателен

...
Специализираната прокуратура протестира в цялост съдебния акт на Специализирания наказателен
Коментари Харесай

Спецпрокуратурата оспорва пускането на Маринела Арабаджиева у дома

Специализираната прокуратура стачкува в целокупност правосъдния акт на
Специализирания углавен съд, предписан на разпоредителното съвещание по делото против Маринела и Ветко Арабаджиеви, оповестиха оттова.
Прокуратурата внесе и изключително искане за анулация на постановеното неотложно осъществяване на изменението на мярката за неотклонение на Маринела Арабаджиева от задържане под стража в домакински арест.
Предстои Апелативният профилиран углавен съд да се произнесе в законово открития период.
Вчера Специализираният съд разпореди милионерката да бъде пусната под домакински арест в жилище на улица „ Любата ". Според съдията има действителна заплаха за живота й и тя би трябвало да се лекува. Само преди ден друга инстанция остави зад решетките хотелиерката.
Съдът спря делото против брачна половинка й Ветко Арабаджиев, а доказателствата против останалите 7 подсъдими за присъединяване в проведена група за измами и пране на пари върна на прокуратурата за премахване на „ редца позволени процесуални нарушения”.
Причината делото против Ветко Арабаджиев да бъде спряно е висящо дело в съда в Испания по нова заповед за арест на Арабаджиев, издадена на 24 април т.г. По неофициална информация по това дело към този момент имало изговаряне на първоинстанционния съд в Мадрид, само че се чака по него да се произнесе още една инстанция.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР