Специализираната прокуратура протестира пускането от ареста на бившият кмет на

...
Специализираната прокуратура протестира пускането от ареста на бившият кмет на
Коментари Харесай

Спецпрокуратурата възрази срещу освобождаването на Десислава Иванчева

Специализираната прокуратура стачкува стартирането от ареста на някогашният кмет на регион " Младост " Десислава Иванчева и заместничката ѝ Биляна Петрова, оповестиха от прокуратурата. От държавното обвиняване не са съгласни с довода на съда, че двете са в тежко здравословно положение и оспорват казано от специалистите в правосъдната зала през днешния ден, като цитират друга експертиза.

Прокуратурата даже желае да се спре незабавното освобождение на двете под домакински арест, както разпореди арбитър Иво Хинов. Така щяла да се предотврати опцията подсъдимите да се укрият и да извършат ново закононарушение.

Иванчева и Петрова са упрекнати за пожелан рушвет в размер на 500 хиляди евро и получени близо 70 хиляди eвpo. Двете са арестувани към този момент седем месеца, а това е вторият опит да излязат от ареста.

 Пуснаха Десислава Иванчева и Биляна Георгиева под домакински арест Пуснаха Десислава Иванчева и Биляна Георгиева под домакински арест
Спецсъдът пусна някогашният кмет на регион "Младост " Десислава Иванчева и заместничката й Биляна Георгиева от ареста. Те излизат на независимост още през днешния ден и оста...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР