Специализираната прокуратура повдигна обвинения на четирима участници в организирана престъпна

...
Специализираната прокуратура повдигна обвинения на четирима участници в организирана престъпна
Коментари Харесай

Обвинения за участници в организирана престъпна група за трафик на хора

Специализираната прокуратура повдигна обвинявания на четирима участници в проведена незаконна група за трафик на хора в Гърция и Германия за развратни дейности. Това оповестиха от пресцентъра на държавното обвиняване, съобщи бТВ.

Трима от тях са арестувани в Плевенско на 20 юни 2017 година при профилирана интервенция на ГДБОП и Специализирана прокуратура. Четвъртият участник сега излежава присъда по друго дело. Според събраните доказателства групата е работила от ноември 2011 година Участниците набирали и транспортирали до хотели и клубове в Атина, Лайпциг и Бон дами, с цел да проституират там в продължение на няколко месеца, като всяка от тях изпраща в България половината от извоюваното (според свидетелски показания сред 500 и 1000 евро на ден).

Дейността на групата движели главно братята Алекси А. и Харизан А. Те са безработни, другояче показват първокласен живот. На тях прокуратурата е повдигнала по 3 обвинявания. На 23 юни 2017 година Специализираният углавен съд им наложи мярка за неотклонение „ Задържане под стража “.

На третия участник – Анастасия Б., с прокурорско разпореждане е наложена „ Парична гаранция “. Налагане на мярка за неотклонение не е желано за Гълъбин Б., защото изтърпява наказване в пандиза.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР