Специализираната прокуратура повдигна нови 7 обвинения на Васил Божков. Той

...
Специализираната прокуратура повдигна нови 7 обвинения на Васил Божков. Той
Коментари Харесай

Васил Божков обвинен и за поръчки на убийства

Специализираната прокуратура повдигна нови 7 обвинявания на Васил Божков. Той е притеглен като обвинен по ново наказателно произвеждане за  управление на организирана престъпна група с присъединяване на още три лица, основана за осъществяване на тежки умишлени престъпни закононарушения. Това оповестиха от пресцентъра на прокуратурата.

Според събраните досега доказателства незаконната група е работила от 2012 година Така образуваното между всички обвинени незаконно съдружие е имало за цел да извършва съгласувано в страната убийства, изнудвания и други тежки закононарушения.

Освен за управление на незаконна група по новото досъдебно произвеждане по отношение на Васил Божков са направени и обвинявания за подбуждане към убийството на четирима души, посочени в известието единствено с букви -  Й. Д., М. В., А. П. и Б. С., както и за оказване на принуда за принудително предписание с неподвижен парцел и за опит за изнасилване на жена посредством потребление на мощ, като деянието не е довършено по независещи от него аргументи, прецизират от държавното обвиняване.

До момента Божков към този момент има други 11 обвинявания измежду които за укриване на доходи от налози и такси, за търговия с въздействие и за държане и отчуждаване на културни полезности.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР