Специализираната прокуратура повдигна на собственика на Левски Васил Божков нови

...
Специализираната прокуратура повдигна на собственика на Левски Васил Божков нови
Коментари Харесай

Прокуратурата повдигна още обвинения на Божков

Специализираната прокуратура повдигна на притежателя на Левски Васил Божков нови обвинявания за управление на проведена незаконна група с присъединяване на още три лица, основана за осъществяване на тежки умишлени престъпни закононарушения.

От прокуратурата оповестиха, че съгласно събраните досега доказателства незаконната група е работила от 2012 година Така образуваното сред всички обвинени незаконно съдружие е имало за цел да прави в съгласие в страната убийства, изнудвания и други тежки закононарушения.

Освен за управление на незаконна група по новото досъдебно произвеждане във връзка с Васил Божков са направени и обвинявания за подбуждане към още 4 индивида, както и за оказване на насила за принудително предписание с неподвижен парцел и за опит за обезчестяване на разположение от женски пол посредством потребление на мощ, като действието не е довършено по независещи от дееца аргументи. Бизнесменът устояваше футболния Левски, само че сега е в Дубай, защото е търсен от българските управляващи.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР