Специализираната прокуратура пак влезе в ролята си на наказателен отряд.

...
Специализираната прокуратура пак влезе в ролята си на наказателен отряд.
Коментари Харесай

Божков: Специализираната прокуратура е наказателен отряд

" Специализираната прокуратура отново влезе в ролята си на углавен отряд. Задържани са мои някогашни чиновници. Сред тях е и 70 годишен юрист. Причините още веднъж са непознати за българските и европейски закони. Ако задачата на хунтата е да арестуват всички, които ме познават или поддържат, ще би трябвало да построят още доста затвори.
#БъдетеСмели "

Специализираната прокуратура отново влезе в ролята си на углавен отряд. Задържани са мои някогашни чиновници. Сред тях е и...
Posted by Васил Божков on Friday, 3 July 2020 Така от Дубай Васил Божков разяснява във Фейсбук профила си задържаните му доближени при спецакция на прокуратурата през днешния ден. От рано сутринта полиция и прокуратура са на два адреса в София, поради събирането на спомагателни доказателства по обвиняванията на предприемача.
Събират се нови доказателства против Божков, задържаният е направил фотосите на Ангел Кънев (СНИМКИ)
За момента е ясно, че трима души са на разпит след акцията: Началникът на защитата на търсения по 18 обвинявания от българското правораздаване Васил Божков - Веселин Балтов , задържан в Сандански; Емил Кабакчиев , който е шеф на детективска организация, арестуван в квартал " Левски " в София; Славчо Марков , считан за един от доверените хора на Божков.
Очаква се прокуратурата да даде в допълнение информация по следствието. Засега не е ясно какъв брой от арестуваните ще останат в ареста за 72 часа.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР