Специализираната прокуратура обвини Васил Божков по ново досъдебно производство в

...
Специализираната прокуратура обвини Васил Божков по ново досъдебно производство в
Коментари Харесай

Нови седем обвинения срещу Божков, той продължавал войната с хунтата

Специализираната прокуратура упрекна Васил Божков по ново досъдебно произвеждане в осъществяването на още 7 закононарушения.

Божков е упрекнат за управление на проведена незаконна група с присъединяване на още три лица, основана за осъществяване на тежки умишлени престъпни закононарушения.

Според събраните досега доказателства незаконната група е работила от 2012 година Имала за цел да прави в съгласие в страната убийства, изнудвания и други тежки закононарушения.

Освен за управление на незаконна група по новото досъдебно произвеждане във връзка с Васил Божков са направени и обвинявания за подбуждане към убийството на лицата Й. Д., М. В., А. П. и Б. С., оповестяват от прокуратурата. Инициалите съответстват с тиражираната информация, че има следствие за убийството на Манол Велев, който беше прострелян на 11 юли 2007 година

Обвинен е също и за оказване на насила за принудително предписание с неподвижен парцел и за опит за обезчестяване на жена посредством потребление на мощ, като действието не е довършено по независещи от дееца аргументи, допълват от прокуратурата.

До момента на Васил Божков бяха повдигнати 11 обвинявания, измежду които за управление на проведена незаконна група, за насила, за изнудване, за опит за рушвет и други Последните обвинявания, които бяха повдигнати задочно на Божков, са за търговия с въздействие и за държане и отчуждаване на културни полезности.

Малко откакто стана ясно, че предприемачът е упрекнат в 7 нови закононарушения, той се закани да направи нови смразяващи ракрития на "безчинствата и грабежите на хунтата ". Ето какво написа самият той преди минути в обществената си страница във Facebook:
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР