Специализираната прокуратура образува досъдебно производство за престъпление по глава Първа

...
Специализираната прокуратура образува досъдебно производство за престъпление по глава Първа
Коментари Харесай

Повдигат 19-о обвинение срещу Божков за държавен преврат и престъпление срещу републиката

Специализираната прокуратура образува досъдебно произвеждане за закононарушение по глава Първа от Наказателния кодекс. Специализирана прокуратура отдели материали от досъдебното произвеждане, водено против обвинения Васил Божков и други лица, за присъединяване в проведена незаконна група и други закононарушения.

На база отделените материали е формирано ново досъдебно произвеждане за закононарушение по глава Първа от Наказателния кодекс, за което се планува наказване отнемане от независимост от 10 до двадесет години, пожизнен затвор или пожизнен затвор без подмяна. В новото досъдебно произвеждане се касае за държавен прелом и закононарушение против Републиката.

Припомняме, че по-рано денем прокуратурата популяризира аудио записи на обвинения Божков за това по какъв начин се уговаря за митингите с публицист и политик от Българска социалистическа партия и цели дестабилизация на страната.

Прокуратурата популяризира диалози по какъв начин Божков се уговаря за митингите с публицист и политик от Българска социалистическа партия

В тази връзка през предходната седмица президентът Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш пълководец на непосредствено отбрани Васил Божков  Васил Божков Васил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 година във Велинград. Божков е български предприемач, апетитен от с тезата, че думите му звучат по-убедително от тези на неговите обвинители.

Смущаващо е, че обвиненият Божков звучи по-убедително от неговите обвинители и разкритията за интимните връзки с едрия бизнес оставят чувството за замяна за тежки зависимости в изпълнителната и законодателната власт, разяснява тогава президентът.

На фона на следващите съществени разкрития от страна на прокуратурата против Васил Божков  Васил Божков Васил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 година във Велинград. Божков е български предприемач, апетитен от декларираното от президента наподобява несъответстващо и тревожно, поради обстоятелството че пази думите на човек, подготвял опит за държавен прелом и закононарушение против републиката.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР