Специализираната прокуратура обискира офиси заради съмнения за корупция при доставки

...
Специализираната прокуратура обискира офиси заради съмнения за корупция при доставки
Коментари Харесай

Спецпрокуратурата нахлу в жилища и офиси по сигнал за корупция при доставки за ВСС

Специализираната прокуратура обискира офиси поради подозрения за корупция при доставки за Военновъздушни сили. От държавното обвиняване оповестиха, че дейностите текат в офиси на " Балкантел " ООД в София, както и в жилища на 3 лица.

Става дума за търговия с въздействие. Едновременно с това, Специализираната прокуратура изисква относимите документи от Министерство на защитата и Военновъздушни сили на Република България.

Ето какво оповестиха публично от прокуратурата:

Днес 18.07.2019 година под управлението на Специализираната прокуратура се организират претърсвания и изземвания в офиси на " Балкантел " ООД, както и в жилища на 3 лица, всички на територията на гр. София. Процесуално-следствените дейности са в границите на досъдебно произвеждане за закононарушение по член 321 ал.6 от Наказателен кодекс - незаконен сговор за осъществяване на корупционни закононарушения /търговия с влияние/ във връзка доставяно от " Банкантел " ООД съоръжение за потребностите на Военновъздушните сили на Република България. Едновременно с това, Специализираната прокуратура изисква относимите документи от Министерство на защитата и Военновъздушни сили на Република България.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР