Специализираната прокуратура издаде и изпрати на съдебните власти в Република

...
Специализираната прокуратура издаде и изпрати на съдебните власти в Република
Коментари Харесай

Задържаха Йоско Костинбродския в Гърция, спецпрокуратурата прати европейска заповед за арест на гръцките власи

Специализираната прокуратура издаде и изпрати на правосъдните управляващи в Република Гърция Европейска заповед за арест на лицето Й. Й. за осъществяване на наложена му и влезнала в действие присъда в България.

Заповедта е издадена незабавно, откакто Специализираната прокуратура бе известена от способените органи посредством Дирекция „ Международно оперативно съдействие “, че на 18 юни 2020 година лицето е арестувано на територията на Република Гърция.

Оставиха в ареста бандата на сина на Йоско Костинбродския

На 5 юни 2018 година Й. Й. бе наказан от Специализирания углавен съд на 1 година отнемане от независимост при първичен непоколебим режим за изнудване с нанасяне на лека телесна щета на български жител. Осъдителната му присъда бе доказана от Върховния касационен съд и влезе в законна мощ. Й. Й. следва да изтърпи и още едно наказване от 3 година отнемане от независимост по предишна условна присъда на Софийския областен съд за незаконно лишаване на автомобил, в чийто изпитателен период той прави горното закононарушение, оповестяват от пресцентъра на Специализираната прокуратура.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР