Специализираната прокуратура и служители на Главна дирекция Борба с организираната

...
Специализираната прокуратура и служители на Главна дирекция Борба с организираната
Коментари Харесай

Полицията и прокуратурата извършват обиски в Несебър по съмнения за търговия с вот

Специализираната прокуратура и чиновници на Главна дирекция " Борба с проведената престъпност " претърсиха офиси и адреси в Несебър. От полицията и държавното обвиняване към момента няма публична информация.

По данни на " Флагман " прокуратурата е влезнала в къщата на досегашния кмет и претендент Николай Димитров, както и в дома на претендента за кмет от " Движение 21 " в Свети Влас Атанас Япаджиев. Разследващите са влезнали и в жилището на Петър Хрусафов – претендент за общински консултант от коалиция " Българска социалистическа партия и ПК Тракия ". Търсят се описи с гласоподаватели и пари.

Според изданието, в село Оризаре от вкъщи му тази заран е бил изведен досегашният кмет от Политическа партия " МОРЕ " Неделчо Неделчев, който обаче не взе участие в изборите.

Обиски е имало в домовете на двама претенденти за общински съветници, които от години са в локалната власт. Единият е Георги Георгиев, който е лидер на листата на Коалиция " Българска социалистическа партия и ПК Тракия ", другият е Константин Лефтеров, лидер на листата на " Движение 21 ", което има и претендент за кмет в Свети Влас – Атанас Япаджиев, написа локалната медия.

Полицейски патрул при кръговото придвижване на основния път при изхода на Поморие в посока Слънчев бряг стопира коли за инспекция.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Местни избори 2019 (215)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР