Специализираната прокуратура е нанесла пореден тежък удар върху организираната престъпност,

...
Специализираната прокуратура е нанесла пореден тежък удар върху организираната престъпност,
Коментари Харесай

Арестуваха 70-годишна жена, част от престъпната група около Цветан Василев


Специализираната прокуратура е нанесла следващ тежък удар върху проведената престъпност, оповестява онлайн изданието „ Марица ".

По неофициална информация полицията е арестувала 70-годишна жена с прякор Баба Люса, за която има данни, че е част от проведената незаконна група към Цветан Василев. Според обявата в пловдивския уебсайт старата дама е съдействала за голям брой финансови злоупотреби, както и за обезпечаване на „ чадър " пред данъчните. От няколко години Василев се намира в Сърбия до момента в който у нас делото против него протича задочно.

Според осведомителния уебсайт www.marica.bg полицията под управлението на профилираната прокуратура е арестувала един от най-важните членове на незаконната група към Цветан Василев.

Въпреки напредналата възраст на арестуваната дама, тя е избрана за мозък на огромна част от незаконните схеми на обвързваните към бизнеса на Василев компании. В обявата се показва, че Баба Люса е част от управлението на Технологичен център - Институт по микроелектроника, която е една от обвързваните с банкера компании. За старата жена имало информация още, че е захранвала „ със свежи кешови заплащания Василев " и посредством контактите си му осигурявала защита пред данъчните управляващи.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР