Специализираната полицейска операция от тази сутрин протече спокойно. Бяха задържани

...
Специализираната полицейска операция от тази сутрин протече спокойно. Бяха задържани
Коментари Харесай

СДВР: Готвят се метежи в София, няма да го допуснем

Специализираната полицейска интервенция от тази заран протече умерено. Бяха арестувани 12 лица. 8 от тях за непокорство на полицейски разпоредби. Положението в столицата все още с умерено. Това стана ясно по време на брифинг на Столична дирекция на вътрешните работи.

Поводът за брифинга са притесннителни сигнали от изявления в обществените мрежи, с апели към осъществяване на метежи и блокади в София. Това съобщи основен контрольор Красимира Стоядинова от отдел "Охранителна полиция " към Столична дирекция на вътрешните работи.

Софиянец разкри: Хора на Васил Божков ми предложиха 80 лв., с цел да стачкувам

Има жители, които предизвикат да се правят нападателни прояви, вандализъм против публично здания и провокации против органите на реда.

Призоваваме ги да се въздържат от сходни дейности, обявиха от Столична дирекция на вътрешните работи. От службата приканиха да се резервира публичния ред. Хората да стачкуват спокойно и да не блокират кръстовища. Нека да бъдем рационални и митингите да са мирни. Ще се направи всичко допустимо, с цел да не се позволен повече блокади, споделиха още от Столична дирекция на вътрешните работи.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР