Специализираната полицейска операция на територията на цялата страна започва от

...
Специализираната полицейска операция на територията на цялата страна започва от
Коментари Харесай

МВР започва изборна спецоперация

Специализираната полицейска интервенция на територията на цялата страна стартира от през днешния ден. Операцията е разпоредена от основния секретар на Министерство на вътрешните работи основен комисар Петър Тодоров. В нея са ангажирани в оптимален размер полицейските сили, с които разполага Министерство на вътрешните работи. Освен чиновници на Столична дирекция на вътрешните работи и ОДМВР, вземат участие и екипи на основните дирекции „ Национална полиция “ и „ Жандармерия, специфични интервенции и битка с тероризма “, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

Основната задача е на закононарушения против политическите права на жителите и нарушавания на изборното законодателство, противопоставяне на стандартната престъпност и определяне на търсени лица. Паралелно с това се правят и инспекции във връзка с гражданската регистрация. Операцията ще продължи до произвеждането на изборите на 14 ноември.
 130 души санкционирани поради нарушавания с тротинетки 130 души санкционирани поради нарушавания с тротинетки
130 водачи на електрически тротинетки са били санкционирани за нарушавания, откогато този вид транспортно средство бе регламентирано в закона. Това...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР