Специализираната полицейска акция на ГДБОП и ОДМВР-Бургас, която вчера блокира

...
Специализираната полицейска акция на ГДБОП и ОДМВР-Бургас, която вчера блокира
Коментари Харесай

Първи СНИМКИ на свирепия крими герой от бургаския ъндърграунд, сгащен при акцията на ГДБОП

Специализираната полицейска акция на ГДБОП и ОДМВР-Бургас, която през вчерашния ден блокира града, продължава да е забулена в тайнственост. От спецпрокуратурата към момента отхвърлят да разкрият детайлности към огромната интервенция.

Според източници, представени от Флагман.бг, с вчерашните арести е разрушена нова проведена незаконна група в Бургас, занимаваща се с разпространяване на опиати. Според информацията в границите на спецакцията са претърсени голям брой адреси из целия град. По първични данни са арестувани четирима мъже.

Първи детайлности за зрелищната полицейска акция в Бургас (СНИМКИ)



Сред задържаните през вчерашния ден бе и знаковото име в бургаския ъндърграунд Георги Илиев . 37-годишният адаш на боса на ВИС от години е прочут като независим състезател. Тепърва ще се обяснява дали той е съпричастен към активността на ОПГ-то.

Жоро Илиев бе конвоиран с белезници под засилена полицейска защита в 17:27 часа през вчерашния ден следобяд на обзор в УМБАЛ-Бургас, настояват очевидци. Това е общоприета процедура, преди арестуваните да бъдат изпратени в ареста.

Източници ъндърграунда настояват, че не инцидентно акцията идва броени дни, откакто Георги Карчев-Карчо и компания бяха закопчани за меле в известен клуб на плажа .



ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР