Специализираната операция, проведена на 4 февруари, е осъществена от служители

...
Специализираната операция, проведена на 4 февруари, е осъществена от служители
Коментари Харесай

След спецакция: Задържаха четирима души с канабис и амфетамин във Видинско

Специализираната интервенция, извършена на 4 февруари , е осъществена от чиновници на бранш „ Противодействие на престъпната престъпност “ в Областната дирекция на МВР-Видин и сътрудниците им от районното ръководство в града, оповестиха от полицията.

В село Мали Дреновец униформени спрели за инспекция лек автомобил „ Ауди “ с видинска регистрация, каран от престъпно проявен 35-годишен гражданин на регионалния град. В транспортното средство разкрили и иззели 90 грама зелена суха листна маса, реагирала на канабис при полевия наркотест, електронна везна и парична сума.
 Министерство на вътрешните работи
Последвало претършуване в частен парцел, употребен от мъжа, в село Лагошевци . Там, в стопанска сграда, криминалистите открили и иззели още 100 грама изсъхнал канабис. Видинчанинът е арестуван с полицейска мярка за период до 24 часа. Работата на проверяващите по случая продължава, в регионалната дирекция е формирано досъдебно произвеждане.-->

Снощи, в изискванията на необходимост, чиновници от Районно управление-Видин са направили претършуване в апартамент в к-с “Бонония “ . В жилището открили четирима мъже и една жена.
 Министерство на вътрешните работи
В коридора намерили пакетче с 0.56 грама зелена суха листна маса, а в една от стаите - 22 грама бяло прахообразно вещество и към 42.80 грама зелено-кафява листна маса .

При полевия наркотест белият прахуляк индикирал на амфетамин, а тревата дала реакция на канабис. По случая с полицейска мярка за период до 24 часа са арестувани трима престъпно проявени - 24-годишен мъж от Белоградчик и двама видинчани, на 21 и 22 години. Разследването продължава, в формирано досъдебно произвеждане.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР