Специализирана прокуратура публикува част от иззетата документация, свързана с искане

...
Специализирана прокуратура публикува част от иззетата документация, свързана с искане
Коментари Харесай

Прокуратурата откри важни документи в кабинета Пламен Узунов

Специализирана прокуратура разгласява част от конфискуваната документи, обвързвана с искане на основния прокурор до Народното събрание и протоколи от решения на КПКОНПИ, открити при претърсването на кабинета на секретаря на президента Пламен Узунов.

При претършуване в кабинет, употребен от обвинения П.У., осъществено на 09.07.2020 година, след авансово позволение на арбитър при Специализиран углавен съд, са конфискувани голям брой бумаги и документи, свързани с активността на законодателната, изпълнителната и правосъдната власт – Народно заседание, Министерство на вътрешните работи, Комисия за противопоставяне на корупцията и лишаване на нелегално добито имущество, Прокуратура на Република България и други Това оповестиха от Спецпрокуратурата.

Специализирана прокуратура стартира оглед на конфискуваните материални доказателства, при който се откри, че в кабинета си в Администрация на президента, П.У. е съхранявал материали, които не се отнасят до неговите директни служебни отговорности и отговорности. Сред тях са копия на преписка сред две търговски сдружения, касаещи три външно търговски контракта.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР