Специализирана прокуратура отдели материали от досъдебното производство, водено срещу обвиняемия

...
Специализирана прокуратура отдели материали от досъдебното производство, водено срещу обвиняемия
Коментари Харесай

Прокуратурата пусна записи на Божков с известен журналист и може би с депутат от БСП

Специализирана прокуратура отдели материали от досъдебното произвеждане, водено против обвинения Васил Божков и други лица, за присъединяване в проведена незаконна група и други закононарушения.
На база отделените материали е формирано ново досъдебно произвеждане за закононарушение по глава Първа от Наказателния кодекс, за което се планува наказване отнемане от независимост от 10 до двадесет години, пожизнен затвор или пожизнен затвор без подмяна.
Част от събраните материали съставляват материални доказателствени средства, събрани по реда на Наказателно-процесуален кодекс. С позволение на наблюдаващите прокурори според член 198 Наказателно-процесуален кодекс, предвид на особения публичен интерес на делото и съзнавайки отговорността си пред българските жители и обществото за опазване на правовия ред в страната, както и при съблюдаване на закрепеното в член 41 от Конституцията на Република България, право на българските жители да бъдат осведомени, Специализирана прокуратура оповестява наличието на доказателствения материал, а точно четири телефонни диалога на обвинения, по отношение на който са прилагани специфични разследващи средства.
На 10 юни 2020 година обвиненият Васил Божков организира диалог с лице, за което са налице данни от информация на ДАНС, че е Огнян Стефанов:
Очаквайте детайлности!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР