Специализирана полицейска операция започна в Симеоновград тази сутрин, съобщиха от

...
Специализирана полицейска операция започна в Симеоновград тази сутрин, съобщиха от
Коментари Харесай

Симеоновград е обграден от полиция заради мащабна спецакция

Специализирана полицейска интервенция стартира в Симеоновград тази заран, оповестиха от полицията в Хасково. На входовете на обитаемото място има полицейски постове , които стопират колите.

Акцията е по линията на стандартната престъпност . Силите на чиновниците са съсредоточени върху търсени лица и моторни транспортни средства. Предотвратяване и откриване на закононарушения, свързани с политическите права на жителите, нарушавания на Закона на придвижването по пътищата. Проверят се и търговски обекти, заложни къщи. Проверяват се и лица от дейния престъпен контингент.

Чрез тази интервенция ще реализираме цялостен почит над лицата, които се занимават с осъществяване на престъпелния и такива които приготвят закононарушения. Основната концепция е да повишим доверието на жителите в Министерство на вътрешните работи, обявиха от полицията.

В акцията вземат участие 60 чиновници -  сили на регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи и Жандармерията , включени са и данъчни чиновници и от БАБХ.

В хранителен магазин са открити медикаменти , оповестиха на брифинг от полицията.

Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР