Специализирана полицейска операция за противодействие на битовата престъпност се проведе

...
Специализирана полицейска операция за противодействие на битовата престъпност се проведе
Коментари Харесай

8 души са арестувани, 13 са с повдигнати обвинения след акция в Павликени

Специализирана полицейска интервенция за противопоставяне на битовата престъпност се организира във вторник на територията на районно управление (на МВР) – Павликени, под управлението на Районна прокуратура – Павликени и под наблюдението на Окръжна прокуратура.

Действията са осъществени от чиновници на районно управление (на МВР) – Павликени, Г. Оряховица, Свищов, отдел „ Охранителна полиция “ при ОДМВР- В. Търново и Зоналното жандармерийско ръководство.

15 души са задържани при спецакция в Ямбол

В рамките на интервенцията са тествани 120 автомобила, 140 лица и 7 адреса в селата Върбовка, Бяла река и Сухиндол. Съставени са 17 акта по Закона за придвижване по пътищата и 4 - по Закона за българските персонални документи, наложени са 50 санкции по фиш. Заснети са 75 видеоклипа за скорост.

С полицейски ограничения до 24 часа са арестувани 8 лица. На други 13 са повдигнати обвинявания, едно от които за закана за ликвидиране. Установени са причинителите на две обири, част от движимостите - предмет на закононарушенията, са открити в домовете им.

Образувано е едно досъдебно произвеждане за нелегално добита дървесина и две бързи производства - за държане на наркотични субстанции и нелегално владеене на муниции.



Образувана е кореспонденция за държане на акцизни артикули без бандерол – 300 грама насипен тютюн.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР