Специализирана полицейска операция за предотвратяване и установяване на нарушения от

...
Специализирана полицейска операция за предотвратяване и установяване на нарушения от
Коментари Харесай

МВР подпука мотористите в Пловдив

Специализирана полицейска интервенция за попречване и определяне на нарушавания от водачи на мотоциклети бе извършена в Пловдив, оповестиха от Министерство на вътрешните работи. Акцията е подхваната в границите на дейните ограничения за сигурност на придвижването на територията на регионалния град.

В сряда, за времето от 19.00 ч. до 22.00 ч., са осъществени взаимни инспекции от чиновници на районните ръководства и секторите „ Пътна полиция “ и „ Специализирани полицейски сили “. Общият надзор по Закона за придвижване по пътищата е сбъднат на всички проблематични точки – най-много огромни булеварди и основни кръстовища, за които е постъпвала информация за осъществени нарушавания от водачи на мотоциклети.

В рамките на тричасовите дейности смесените полицейски екипи са ревизирали общо 64 двуколесни моторни транспортни средства. За открити административни нарушавания на шестима водачи са формирани актове, а осем са санкционирани с фиш.

Един от мотористите е бил недееспособен, различен – без предпазна каска, а петима не са могли да показват постоянни пътни документи. Засечени са два механически неизправни мотора и три с изминал период на годишния механически обзор.

Периодичните дейности за ограничение на пътнотранспортния травматизъм и недопускане на тежки произшествия от страна на чиновниците на ОДМВР - Пловдив не престават.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР