Специализирана полицейска операция за предотвратяване и пресичане разпространението на наркотични

...
Специализирана полицейска операция за предотвратяване и пресичане разпространението на наркотични
Коментари Харесай

Задържаха трима при спецакция в Столипиново

Специализирана полицейска интервенция за попречване и секване разпространяването на наркотични субстанции бе извършена през вчерашния ден на територията на квартал "Столипиново " в Пловдив. Съвместните дейности са осъществени от чиновници на Шесто районно управление (на МВР) и сътрудниците им от отдел "Криминална полиция ", под управлението на окръжната прокуратура. 
При подхванати процесуални и следствени дейности в две прилежащи къщи на ул. "Ландос " проверяващите разкрили общо 137 пакетчета с прахообразно наличие. Експертна информация посочила, че конфискуваното вещество е хероин с общо тегло над 9,6 грама. С полицейска заповед за период до 24 часа били арестувани трима пловдивчани - 48-годишна жена и двама мъже, на 49 /криминално проявен и осъждан/ и на 26 години. 
По случая в Шесто районно управление (на МВР) са формирани две бързи производства по член 354а, ал.1 от Наказателен кодекс. С разпореждане на Окръжна прокуратура - Пловдив на дамата и на по-младия мъж са повдигнати обвинявания за закононарушение, наложена им е 72-часова мярка за неотклонение.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР