Специализирана полицейска операция във Вършец е открила куп нарушения в

...
Специализирана полицейска операция във Вършец е открила куп нарушения в
Коментари Харесай

Изловиха общинар от Вършец в тежки нарушения

Специализирана полицейска интервенция във Вършец е разкрила куп нарушавания в дискотеката на общинския консултант от партия АБВ Благовест Христов. Това оповестиха от полицията в Монтана.

Проверката е почнала в среднощ против неделя и е траяла до 4.30 сутринта. В нея са взели участие служители на реда, жандармеристи, пожарникари, данъчни, чиновници на РЗИ и Агенция „ Митници “, прецизира Bulnews.bg.

При влизането в дискотека „ Найт Таун “ проверяващите заварили в нея малолетни лица, които не би трябвало по това време да са там. Масово клиентите пушели, а касовият уред на заведението не работел. Част от работещите в дискотеката били без трудови контракти.

Всички контролни органи, без тези от организация „ Митници “, разкрили нарушавания, за които ще бъдат издадени съответните наказателни постановления.

Благовест Христов е прочут измежду съгражданите си като огромен фен на съветническото място в локалния парламент. В момента е вътре за повторно от името на партия АБВ. Преди това още веднъж е бил общински консултант, само че е бил повдигнат от локално съдружие.

Сега всички се чудят от коя партия още веднъж ще нападна толкоз мечтаната от него позиция.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР