Специализирана полицейска операция срещу производството и разпространението на наркотични вещества

...
Специализирана полицейска операция срещу производството и разпространението на наркотични вещества
Коментари Харесай

Разбиха нарколабораторя в Плевенско

Специализирана полицейска интервенция против производството и разпространяването на наркотични субстанции е извършена на територията на село Румянцево, област Ловеч и с. Девенци, област Плевен.

В акцията, под управлението на Районната прокуратура в Червен бряг, са взели участие чиновници на Криминална полиция, отдел „ Разследване “ и Специализирани полицейски сили при ОДМВР – Плевен и сътрудниците им от районно управление (на МВР) – Червен бряг.

В хода на процесуално – следствените дейности на адрес в село Румянцево, в миг на развъждане на растения от рода на конопа и работеща софтуерна апаратура в пространства, особено оборудвани за това, са арестувани двама мъже  - 33 годишен от София и 41- годишен от Червен бряг. Оттам криминалистите са иззели 1000 растения от рода на конопа с друга височина и 20 изсушени растения, с общо тегло 2 кг. На адреса били открити и 4 климатични съоръжения, 51 луминесцентни лампи, 50 вентилатори, както и 70 туби с друга съдържимост, съдържащи течен тор, 40 чувала торо-почвена примес 9 влагомери и 10 термометри.

В жилище в с. Девенци, населявано от 33 – годишния мъж, чиновниците на реда открили  2 г кокаин и 3г хероин.

След приключване на 24 – часовите полицейски ограничения, с прокурорско разпореждане двамата мъже са арестувани за 72 часа.

Работата по формираното досъдебно произвеждане продължава.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР