Специализирана полицейска операция срещу битовата престъпност се провежда в няколко

...
Специализирана полицейска операция срещу битовата престъпност се провежда в няколко
Коментари Харесай

Гешев: Не знам какво иска Радев. Какви са тези събеседвания с адвокати на престъпници

Специализирана полицейска интервенция против битовата престъпност се организира в няколко региона към Ихтиман и Костенец, написа Novini.bg. 

" Днешната акция е като тази от през вчерашния ден, същата ще бъде и на следващия ден - няма да спрем. Обещал съм на българските жители успокоение и понижаване на битовата престъпност до края на годината. Независимо от това на кой какво му се желае, ние няма да спрем да браним интереса на народа и страната ", съобщи основният прокурор Иван Гешев на брифинг в Ихтиман. 

" Не знам какво желае президентът, чули ли сте го какво желае, на мен не ми е ясно ", разяснява Гешев във връзка консултациите при Румен Радев за промени в Конституцията.  

" Не ми е ясно и каква е задачата на тези събеседвания, които се водят там. От прокуратурата, за разлика от тези юристи на подсъдими и на наказани нарушители, не е желано мнение. Явно няма потребност ", добави още обвинител номер 1. 

" Наглост - това е все едно прокуратурата да желае промени в закона за адвокатурата. Адвокати на подсъдими желаят промени в активността на прокуратурата. Разбирам, че сега доста хора желаят слаба и неработеща прокуратура, а най-сигурният метод е със законодателни промени, които да блокират активността ни. Това е в полза на избрани хора, на техните медийни и политически проксита и представители, само че не е в полза на българските жители ", разяснява основният прокурор.

" Прокуратурата ще продължи да работи по този начин, оттук насетне има една гранична линия - от едната страна са хората, чиито ползи считаме да пазиме, от другата - нарушителите. Политиците, без значение кои са те, би трябвало да решат от коя страна на тази линия да застанат ", сподели Иван Гешев. Той добави, че не застава на страната на нарушителите. 

Главният прокурор разяснява и инспекцията на Пловдивския панаир: " Не знам какъв ще бъде размерът на инспекциите, само че всички данни ще се прегледат. "

На въпрос за мярката на Васил Божков за задържане за 72 часа основният прокурор сподели: " Искате да се молим на Божков да се прибере в България ли? Българската прокуратурата и никоя страна не се моли на търсени и обвинени лица. "

" Прокуратурата свърши всичко допустимо за задържането на Божков, топката е в ръцете на ОАЕ. Днес изпратих двама прокурори, които организираха диалог на високо равнище в ОАЕ ", приключи основният прокурор. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  7  1 Blue hills (преди 3 часа) Рейтинг: 25280 | Одобрение: 11930 Кой си ти, бе каскет, че да коментираш Президентът? С какво си се потвърдил до момента, какво почитание си получил от народа, да не сме те избирали ние?? Поставено лице, което умее единствено прахоляк да подвига. Колелото се върти, тъй че не се мисли за недостижим и спазвай закона и правото в тая страна! На теб това би трябвало да ти е работата!  6  1 Partizanin (преди 3 часа) Рейтинг: 6358 | Одобрение: 1798 "Гешев: Не знам какво желае Радев. Какви са тези събеседвания с юристи на нарушители. "  Усмивка  Гешев е доста безочлив и извънредно безсрамен вид. Някой би трябвало да му изясни, че юриста - си е юрист, и това му е работата в правова страна "Х ", а дали защитаваното лице е нарушител, това към този момент го споделя съдът. Също по този начин, юристите не пазят единствено лица, които са под ударите на Наказателен кодекс, а пазят и оказват помощ за разрешаването на проблемите на всички жители, назовава се тъждество пред закона и страната.Добрый совет всем: Сидите безшумно "До ", чтоб не случилось "После "....  1  4 стоян (преди 4 часа) Рейтинг: 235 | Одобрение: -5460 Ако не беше се заяждал с хора, като Г-н Божков, нямаше никой да му пречи. Не му ли стига, че се заяде с Арабаджиеви и Стайков? Да резне тиквата на Гергов и да си кротува   6  1 Варна (преди 4 часа) Рейтинг: 69858 | Одобрение: 35523 Гешев да не се окаже по- дребния брат на Бойко. Еднакви локуми върти като жанр, само че може и да е от школата в Симеоново. Нали като му пратиха от президенството СМС подвигна олелия до небето че било интервенция в работата. Сега се чуди за какво никой не събеседва с него.  НАЙ-ВРЕДНИЯТ ОБЩИНСКИ СЪВЕТ ДА БЪДЕ ПРАТЕН В ДУПКАТА! Напиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР