Специализирана полицейска операция се провежда днес на територията на област

...
Специализирана полицейска операция се провежда днес на територията на област
Коментари Харесай

Полицейска операция се провежда в Разградско

Специализирана полицейска интервенция се организира през днешния ден на територията на област Разград. Целта на акцията е противопоставяне на битовата престъпност и закононарушенията, свързани с политическите права на жителите, заяви представителят на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи Илияна Георгиева, съобщи Българска телеграфна агенция. 

Проверяват се търговски обекти, заложни къщи, автоморги и други места, за които има данни, че вероятно може да се прави незаконна активност или такава, обвързвана с административни нарушавания. Паралелно с това са построени контролно-пропускателни пунктове. На тези места се правят инспекции на преминаващи транспортни средства с оглед противопоставяне на незаконната миграция и нарушавания на Закона за придвижване по пътищата. В засилените контролни дейности са включени екипи на охранителна, пътна, икономическа и престъпна полиция и на жандармерията. 

Поредната акцията е ориентирана към противопоставяне на престъпността, запазване на публичния ред и обезпечаване на полицейско наличие в уязвими региони и квартали на територията, обслужвана от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Разград, изясни Георгиева. Българска телеграфна агенция напомня, че профилирана интервенция на територията на област Разград беше проведена и преди две седмици. При нея бяха арестувани двама души. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР