Специализирана полицейска операция по противодействие на конвенционалната престъпност, миграционния натиск

...
Специализирана полицейска операция по противодействие на конвенционалната престъпност, миграционния натиск
Коментари Харесай

Спецакция в Бургаско - 20 души вече са в ареста

Специализирана полицейска интервенция по противопоставяне на стандартната престъпност, миграционния напън и предварителна защита на закононарушенията, свързани с политическите права на жителите, се организира в Бургаска област . Задържани са 20 лица по данни на полицията, заяви БНР.

Образувани са девет бързи и три досъдебни производства. Служителите от сектор " Победа " към бургаското 1-во Районно ръководство (РУ) са задържали трима души. Двама са хванати с опиати, а у третия са открити бележници с персонални данни на лица, получавали заеми и артикули на версия.

Служителите от Четвърто районно управление (на МВР) са задържали три лица, съпричастни към владеене на наркотични субстанции - метамфетамин и марихуана, както и още едн, оповестено за търсене за покачване на обвиняване. Проверени са 563 коли и 813 души, като са открити 11 души, оповестени за търсене.
 Спецакция тече против пазаруването на гласове във Варненско Обновена
Спецакция тече против пазаруването на гласове във Варненско

Задържани са 31 души

Проверени са над 10 адреса, както и 156 търговски обекта, заложни къщи, пунктове за изкупуване на метали, заведения и други места, за които има данни, че в тях вероятно може да се прави незаконна активност.

Издирват се оповестени за локално и общодържавно търсене с влезнали в действие присъди или за покачване на обвинявания. Полицейските дейности по отношение на миграционния напън не престават, а във връзка с търговията с гласове за идния избор се работи на първо място с превантивна насоченос т.
 Министерство на вътрешните работи ревизира за платен избор и в Монтанско
Министерство на вътрешните работи ревизира за платен избор и в Монтанско

В интервенцията вземат участие екипи на жандармерията и данъчни инспектори от РЗИ

В инспекциите са вземат участие екипи на КАТ, охранителна, икономическа и престъпна полиция, както и на бургаската жандармерия.

Спецакцията е почнала в 6.30 часа тази заран, като полицейски екипи са блокирали улици и адреси в бургаския квартал " Победа ".
 Полицията организира акции също в Раковски и Петрич
Полицията организира акции също в Раковски и Петрич

Проверяват се и хранителни магазини

" Целта на акцията е противопоставяне на битовата престъпност, незаконния трафик на хора и мигранти и предварителна защита, обвързвана с политическите права на жителите ", изясни началникът на " Охранителна полиция " в Бургас комисар Марин Димитров , представен от БНР.

Няма постъпили сигнали в полицията за съответни закононарушения осъществени от поданици на ромската махала.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР