Специализирана полицейска операция по охрана на черешовите масиви и прибирането

...
Специализирана полицейска операция по охрана на черешовите масиви и прибирането
Коментари Харесай

Полиция и жандармерия ще охраняват 17 000 дка череши в Кюстендилско

Специализирана полицейска интервенция по защита на черешовите масиви и прибирането на реколтата в кюстендилско стартира на 1 юни, разгласи на конференция през днешния ден в ОД на МВР-Кюстендил Васил Паргов-началник на Сектор " Охранителна полиция ".
 БГНЕС
В Специализираната полицейска интервенция в началото ще вземат участие чиновници на ОД на МВР-Кюстендил и на Регионална дирекция „ Гранична полиция “, а по време на пика при прибирането на реколтата ще се включи и Дирекция „ Жандармерия “, разгласи Васил Паргов.

Автопатрули с плаващо работно време ще обикалят масивите, ще бъдат построени и Контролно-пропускателни пунктове. „ Операцията ще се организира на територията на две районни управления-Кюстендил и Бобов дол, на КПП-та ще се ревизират документи за това дали превозващите продукцията са притежатели или търговци “, разясни Паргов.
 БГНЕС
Съвместно с общините ще се изградят пунктове за изкупуване на продукцията. „ На територията на община Кюстендил ще бъдат построени два контролно-пропусквателен пункт, в профилираната интервенция ще вземат участие към 100 чиновници на полицията, нарушаванията които се позволяват, са минимални “, разясни началникът на „ Охранителна полиция “.
 БГНЕС
В Кюстендилска област площите с череши са 17 000 декара.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР