Специализирана полицейска операция е проведена тази сутрин близо до българо-сръбската

...
Специализирана полицейска операция е проведена тази сутрин близо до българо-сръбската
Коментари Харесай

Гранични полицаи задържаха двама каналджии и 26 чужденци

Специализирана полицейска интервенция е извършена тази заран покрай българо-сръбската граница, арестувани са двама каналджии и 26 чужденци, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

Към 8 часа в землището на село Мало Малово на черен път граничните служители на реда подхващат дейности по прекъсване и инспекция на два високопроходими джипа.

Водачът на първия автомобил не се подчинява на разпорежданията на служителите на реда и се насочва към тях.

Произведени са предупредителни изстрели, след които водачът включва на задна скорост, само че се блъска във втория джип, който се е движел след него.

В първия автомобил са открити 12 непознати жители, във втория – 14.

Двамата каналджии и чужденците са арестувани. Уведомена е районната прокуратура в Сливница. Работата по случая продължава.
 2013ce41daab140cbbe51dd6a063b7c51  10e178042319f45e89c89cd069c83ae02  getimage-4
Информация около операцията оповести по-рано и премиерът Бойко Борисов пред министрите по време на днешното съвещание на държавното управление.

„Представители на „Гранична полиция“ в интервенция 10 дни дебнеха едни каналджии – два джипа с 26 души вътре ги преследваха и заловиха. И в този момент обясняват дали са регистрирани и са тръгнали за сръбската граница. Но каналджии, които там работят, 10 дни непрекъснато дебнеха и даже в преследването един от джиповете се е обърнал, само че няма нито починали, нито тежко потърпевши. Справиха се прекрасно“, разяснява Борисов.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР