Специализирана полицейска акция, свързана с изборите,се проведе в Шуменско, съобщава

...
Специализирана полицейска акция, свързана с изборите,се проведе в Шуменско, съобщава
Коментари Харесай

Специализирана полицейска акция, свързана с изборите,се проведе в Шуменско

Специализирана полицейска акция, обвързвана с изборите,се организира в Шуменско, оповестява Българска телеграфна агенция. Целта е да се предотвратят и пресекат закононарушения срещу политическите права на жителите. 

В късните следобедни часове през днешния ден излязоха 10 екипа на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи, които ще бъдат ситуирани и ще патрулират на рискови места. В тях са униформени и цивилни чиновници. Освен това в града е основана организация и за наситено полицейско наличие в дребните обитаеми места. 

Засилено ще бъде полицейското наличие във всички зони, изведени като рискови. Работата на полицейските екипи ще бъде както за попречване на подготвяни нарушавания на изборното законодателство, по този начин и по противопоставяне на стандартната престъпност. Засилени инспекции ще бъдат осъществени тук-там, за които има информация, че се прави пазаруване на гласове. Активна ще бъде работата с престъпния контингент, с цел да не се позволява организирането, предлагането и даването на имотна полза на лица, с цел да гласоподават в интерес на избрана политическа партия или претендент. Стриктен ще бъде и контролът на пътното придвижване, означи пред публицисти комисар Румен Симеонов от полицията в Шумен. 

Той посочи, че полицейската интервенция ще продължи до привършване на изборите и напомни, че сигнали за нарушение на изборното законодателство могат да се подават както на телефон 112, по този начин и в районните полицейски ръководства.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР