Специализирана полицейска акция срещу битовата престъпност се проведе днес в

...
Специализирана полицейска акция срещу битовата престъпност се проведе днес в
Коментари Харесай

Полицейска акция в ромската махала в Благоевград

Специализирана полицейска акция против битовата престъпност се организира през днешния ден в Благоевград и още няколко града на страната. Проверяват се коли, къщи и хора. Към момента няма данни за арестувани.

Два екипа на жандармерията и служители на реда от регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи бяха ситуирани през днешния ден на двата входа на ромската махала тук в Благоевград. Униформените спираха за инспекции леки коли, на които бяха правени обстойни обиски и бяха проверявани персоналните документи, както и документите на колите, които ръководят водачите. Акцията е почнала рано тази заран. Жителите на ромската махала тук в Благоевград бяха сюрпризирани от масираното полицейско наличие.

По време на инспекциите не се стигна до напрежение, всичко протече обикновено, екипите се изтеглиха малко преди 11:00 часа през днешния ден. В ромската махала в Благоевград живеят към 2000 души, някои от тях допуснаха, че става въпрос за инспекции за съществуване на подправени книжки, само че от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи оповестиха, че повече информация ще дадат малко по-късно през днешния ден.

Проверки са осъществявани, също по този начин, и в ромската махала в Сандански, както и в някои от околните села.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР