Специализирана полицейска акция срещу битовата престъпност съвместно с Регионалната дирекция

...
Специализирана полицейска акция срещу битовата престъпност съвместно с Регионалната дирекция
Коментари Харесай

Полицейска акция в котленските села срещу незаконната търговия с дърва за огрев

Специализирана полицейска акция против битовата престъпност взаимно с Регионалната дирекция по горите стартира рано тази заран в община Котел.

Акцията започва от село Пъдарево и се реализира в няколко села в община Котел, като близкото Градец. Тя е ориентирана както към битовата престъпност и противозаконната търговия с дърва, по този начин и против използването на алкохол и опиати зад кормилото.

" Настоящата профилирана полицейска интервенция започва от 6:00 часа. Към момента има едно арестувано лице . Претърсват се няколко адреса и се ревизира за противозаконна търговия с дърва. Следи се и за водачи, използвали алкохол и наркотични субстанции, неправоспособни и констатиране на други нарушавания по Закона за придвижване по пътищата. Проверява се и какво транспортират, допустимо е транспортиране на мигранти, с цел да избегнат другите построени КПП-та ", изясни комисар Димитър Кикьов пред Българска национална телевизия.

В друго село в общината тече и инспекция за транспорт на дървесина взаимно със чиновници от Югоизточно държавно дружество.

Полиция и жандармерията построи пропускателен пункт и блокира пътя към от Мокрен към Сунгурларе и Рижкия  проход. Проверяват се всички водачи за постоянни документи и алкохол. На терен има и следово куче, което ще следи за съществуване на наркотични субстанции в атомобилите.

На всеки един лидер се прави инспекция и за невръчени електронни фишове и те се връчват неотложно.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР