Специализирана операция по противодействие на притежание и разпространението на наркотични

...
Специализирана операция по противодействие на притежание и разпространението на наркотични
Коментари Харесай

Нов удар по наркопазара във Варненско

Специализирана интервенция по противопоставяне на владеене и разпространяването на наркотични субстанции бе извършена в края на предходната седмица на територията на Четвърто районно управление (на МВР).

В хода на акцията криминалисти от ОДМВР – Варна са направили инспекция на три адреса в Долни чифлик и лек автомобил. Жилищата са населявани от престъпно проявен мъж на 38 години. На място полицейските чиновници са намерили и иззели жълтеникаво прахообртазно вещество. При направения полеви тест то е реагирало на амфетаминопроизводни, с тегло 80,78г. Иззети са още  пари в друга валута. Мъжът е арестуван с полицейска мярка за период до 24 часа. Работата по случая продължава. Образувано е досъдебно произвеждане.

Припомняме, че преди по-малко от година, в същия регион, бяха претърсени  няколко адреса и арестувани 10 индивида занимаващи се с наркотични субстанции, като четирима от тях бяха привлечени в качеството им на обвиняеми  по чл.354а от Наказателен кодекс, а в четвъртък /02.06.2022г./ беше задържан 51-годишен варненски наркоразпространител.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР