Специализирана изложба на йоркширски териери ще се състои по време

...
Специализирана изложба на йоркширски териери ще се състои по време
Коментари Харесай

Йоркширски териери дефилират в Пловдив

Специализирана галерия на йоркширски териери ще се състои по време на финалите за Световната киноложка купа 2018 в Международен панаир Пловдив на 20 и 21 октомври. В парада ще се включат над тридесет участници от четири разнообразни цветови разновидности. Почитателите на породата ще могат да видят на едно място доста елитни екземпляри за първи път след 2012 година, когато е била проведена такава демонстрация от Клуб „ Йоркширски териер “.

Това е едни от акцентите в есенното издание на интернационалните киноложки изложения в Пловдив, което е и край за Световната купа на WCHSA. Претендентите за шампионските трофеи са над 300 от към 25 породи. Публиката ще има опция да се срещнат с много представители на към момента рядката порода американско були, забавни и разнородни като цветове померани - самурен, партиколор и други, оповестиха уредниците от Българския републикански киноложки съюз. В програмата са включени още профилирана галерия за българско овчарско куче и Шампионат на Украйна.

Фестивалът на кинологията ще стартира в 11.00 ч. на 20 октомври с дефиле на участниците. Веднага след откриването е ред на състезанията „ Най-добра развъдна двойка ”, “Най-добър разплодник ”, “Дете и куче ”, „ Млад хендлер ”. Тогава ще се показват и клубовете за българско овчарско куче.

Международните киноложки изложения за всички породи не престават и на идващия ден. Посетителите могат да проследят и шампионата на Украйна.

Експерти ще дават оценки за породност в събота от 13 ч. и в неделя от 12 часа. Така притежателите на кучета ще получат документ за своите домашни любимци.

В Панаира не престават Международната галерия „ Медикус, Денто, Галения “ (до 20 октомври), Специализираната галерия „ Цветна есен “ и ревюто на колекционерите „ Булколекто “ (до 21 октомври). Те са отворени от 9 до 18 ч., а в последния ден – до 16 часа.

Наред с тях ще се организира ревю на американски коли и мотоциклети на 20 и 21 октомври. То ще покаже богата сбирка от марки и модели, основани от 1926 година до наши дни. Ще има дегустации на американски храни и питиета, доста игри и изненади за публиката, рок концерт и лазерно шоу.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР