Специализирана акция за издирване на близките на 16-годишния шофьор, който

...
Специализирана акция за издирване на близките на 16-годишния шофьор, който
Коментари Харесай

В „Модерно предградие” почерня от полиция! Издирват близките на 16-годишния Трайчо, който затри 9 мигранти на „Тракия”

Специализирана акция за търсене на околните на 16-годишния водач, който катастрофира тази заран на Автомагистрала „ Тракия ” с бус с незаконни мигранти, се организира на адреса му в София. Шофьорът е умрял на място, в злополуката починаха и 9 непознати жители. Други 8 са ранени и са настанени в лечебни заведения. 16-годишният Трайчо е недееспособен и има регистрации в полицията за обири и обир, оповестява bTV.



Оказа се, че на един и същи номер на улица в квартал „ Модерно предградие” има повече от 10 постройки. Никой от живеещите там не сподели, че познава починалия. В тази част на квартала не един път в последните години е имало акции за залавяне на незаконни мигранти.



В София в квартал „ Бусманци” е арестуван и притежателят на микробуса, с който са транспортирани мигрантите, заяви основният секретар на Министерство на вътрешните работи Младен Маринов.

Служители на Министерство на вътрешните работи правят претърсвания в столицата, поради съмнения за проведен канал за трафик на бежанци, сподели още основният секретар.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР