Специализиран екип от Базовата научно-техническа лаборатория (БНТЛ) към Областната дирекция

...
Специализиран екип от Базовата научно-техническа лаборатория (БНТЛ) към Областната дирекция
Коментари Харесай

Откриха още останки от убитата брокерка Теодора Бахлова в центъра на Бургас

Специализиран екип от Базовата научно-техническа лаборатория (БНТЛ) към Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Бургас откри нови остатъци от тялото на убитата брокерка Теодора Бахлова, заяви локалният уебсайт " ".
Още по тематиката
47-годишната жена бе в неопределеност от 29 октомври предходната година, когато излязла от вкъщи си на улица " Оборище " 38 в Бургас. На 25 август тази година остатъци от тялото й бяха открити заровени в Парцел 12 в бургаските гробища. Според проверяващите, закононарушението евентуално е осъществено в деня на изгубването ѝ.

Тялото на Бахлова е престояло повече от три месеца в бидон със мощна киселина в частно жилище, след това бидонът е бил изместен в търговски обект. След това арестуваният за убийството й локален предприемач Станимир Рагевски подхванал дейности да прикрие закононарушението си.

Рагевски е упрекнат и в друго ликвидиране - на 28-годишния строителен служащ Юмер Мехмед. Младият мъж е бил убит в апартамент, а по-късно тялото му разчленено. Части от тялото му бяха открити на 11 август в мочурище покрай езерото " Вая " в Бургас.

Останките от разчленените тела на брокерката и младия строител бяха открити по свидетелски показания на Диян Дичев, другар на Рагевски. Той е упрекнат в укривателство.

Именно в градинката пред жилищния блок, в който живее Дичев - на бургаската улица " Шейново ", през днешния ден криминалистите отвориха две шахти. Екипът на Базовата научно-техническа лаборатория бе придружаван от два автомобила на ВиК Бургас - единият за изпомпване на фекални води, а другият - екипиран с мобилна камера и дюза. Целта беше да се прегледат каналите на дъждовната и отходна вода.

След близо 4 часа работа служителите на реда съумяха да се снабдят с няколко кости, за които се допуска, че са от изчезналите до този миг долни крака на 47-годишната брокерка на недвижими парцели.

По неофициална информация, криминалистите са разкрили преди дни и зъб, както и дребна парченце от челюстта на Теодора Бахлова. Все още обаче сигурно липсва черепът й.

До този миг Деян Дичев е споделил пред проверяващите, че изстрелът от револвера в главата на брокерката е създаден точно от съучастника му - предприемача Станимир Рагевски.

Пистолетът, с който е стреляно, е открит зазидан в стената на винарната на Дичев. Оръжието обаче е със заличени номера и липсват отпечатъци на Рагевски.

Разследването по случая продължава.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР