Специализиран автомобил за вътрешноболничен превоз получи МБАЛ Света Анна –

...
Специализиран автомобил за вътрешноболничен превоз получи МБАЛ Света Анна –
Коментари Харесай

Дариха специализиран автомобил на МБАЛ Света Анна“

Специализиран автомобил за вътрешноболничен транспорт получи МБАЛ " Света Анна – Варна “, с цел да бъдат превозени в границите на болничния комплекс пациенти, нуждаещи се от консултация или операция в постройка, прилежаща на тази, в която се прави главната им диагностика и лекуване. Автомобилът бе закупен и дарен за потребностите на морския " Пирогов “.

МБАЛ " Света Анна – Варна “ поема над 90 на 100 от хирургичната неотложност в Североизточна България. Всекидневно единствено през Спешния център на лечебното заведение минават приблизително над 300 души. Състоянието на огромна част от пациентите изисква консулти в границите на болничния комплекс и опцията за превозването им е съществено облекчение както на болните, по този начин и за медиците и немедицинския личен състав на МБАЛ " Света Анна – Варна “.

Ръководството на лечебното заведение одобри ключовете за новия автомобил и връчи на донорите публични благодарствени грамоти в символ на благодарност за поддръжката и грижата както за болните, по този начин и за работещите в незабавната болница на българския Североизток.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР