Специалистите Ян-Юлиен Ройер (Холандия) и Хория Тъкау (Румъния) спечелиха турнира

...
Специалистите Ян-Юлиен Ройер (Холандия) и Хория Тъкау (Румъния) спечелиха турнира
Коментари Харесай

Холандецът Ройер и румънецът Тъкау спечелиха турнира на двойки в Мадрид

" Специалистите " Ян-Юлиен Ройер (Холандия) и Хория Тъкау (Румъния) завоюваха шампионата на двойки на " Mастърс " 1000 в Мадрид. Двамата трябваше да избавят два мачбола в първия кръг против именитите братя Брайън, само че на финала се постановиха над Доминик Тийм (Австрия) и Диего Шварцман (Аржентина) с 6-2,6-3 за 1 час и 11 минути.

Ройер и Тъкау имат още една купа на такова равнище и тя е също в Мадрид преди 3 години. Изненадващо те не можаха да се класират за финалите на за ATP през 2018 година, тъй като Тъкау имаше травма на десния крайник. За шеста поредна година двамата печелят трофей при дуетите. Последният е преди 9 месеца в Уинстън-Сейлъм (САЩ).
 Новак Джокович: Усещах, че диктувам играта и демонстрирах най-хубавия си тенис
Новак Джокович: Усещах, че диктувам играта и демонстрирах най-хубавия си тенис

Сърбинът е удовлетворен, че още веднъж е във върхова форма

Доминик Тийм игра в събота на полуфинал един час след маратона против Новак Джокович на сингъл. Той сподели, че към момента е допустимо тенисист да се показа на високо равнище както на сингъл, по този начин и на двойки. Диего Шварцман е прочут, че също обича да се пуска при тандемите.

Григор Димитров взе участие на двойки в партньорство с Карен Хачанов. Двамата реализираха отлична победа на старта против поставените под №4 в схемата и спечелили от ATP 500 в Барселона. За страдание хасковлията отхвърли осминафиналния мач след отпадането си на сингъл.
 Снимка 422963
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР