Специалистите в сектора очакват, че клубовете за спорт, здраве и

...
Специалистите в сектора очакват, че клубовете за спорт, здраве и
Коментари Харесай

България e сред лидерите в света на фитнеса и през 2020г.

Специалистите в бранша чакат, че клубовете за спорт, здраве и фитнес в международен мащаб ще се разрастват и през 2020 година, макар упованията за криза на международната стопанска система. Вериги като Equinox, Fitness First, Gold’s Gym и SNAP Fitness 24/7 към този момент са на процедура lifestyle клубове.

По оценка на задгранични експерти и вложители в сектора, България се подрежда измежду страните притежаващи едни от най-иновативните и съвременни вериги. Pulse Fitness & SPA е иноватор, който самоуверено може да кажем, че надмина международните фитнес марки, считат непознатите специалисти в този бизнес, които следят развиването му и в страната ни. Според тях българската компания на процедура е конкурентна на марки като Equinox, Fitness First, Gold’s Gym и други

Една от водещите международни вериги SNAP Fitness 24/7, която е най-разпространена в Съединени американски щати ще усили наличието си в 26 страни. Компанията залага на фитнес преживяванията на своите клиенти за да им трансформира всекидневието. Австралийската верига Fitness First забавлява своите членове с кардио спектакъл до момента в който спортуват. Те могат да гледат музикални видеоклипове, вести или спорт. Съвместното каране на колело в обща зала е занимателна и вълнуваща байк-аеробна подготовка, идеална за всички фитнес равнища, които превзеха нашите клубове, настояват от Fitness First. В новите клубове на Fitness First към този момент има басейн, сауна и парна баня . Целта е за увеличение на кръвообращението и детоксикация на кожата, отмора на мозъка и по-здрава и дейна релаксация.

 Акватоничен басейн
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР